En què pensen els robots?

Palafrugell

Data: 14/01/2023

La irrupció de la tecnologia es fa cada vegada més evident en tots els àmbits de la vida, i aquesta planteja nous reptes ètics. Amb aquesta reflexió, Júlia Martín i Pau Valls, han creat el llibre "En què pensen els robots?", el qual preten resoldre tots aquests plantejaments des d'una mirada crítica.

"En què pensen els robots?", aquest és el títol del llibre amb què Júlia Martín i Pau Valls volen acostar-nos, a través de la filosofia i l'ètica, reflexions molt reals que afecten a la societat en què vivim cada vegada més depenent de les noves tecnologies i quins reptes ètics proposa l'era digitial.

Els autors, també han volgut aclarir que els robots i la intel·ligència artificial, són una eina més que els humans podem utilitzar, com és el cas dels robots socials que es destinen al servei de la gent gran o infants hospitalitzats.

El llibre, per tant, obre a la reflexió sobre les conseqüències de la irrupció de la tecnologia en tots els àmbits de la vida, com és la salut, les relacions socials, l'educació, les professions laborals, l'art i els mitjans de comunicació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura