Santa Cristina homenatja a Maria Callas pel centenari del seu naixement

Aquest 2 de desembre ha estat el centenari del naixement de la soprano Maria Callas, la cantant d'òpera més eminent de la segona meitat del segle XX. Per aquesta raó, Santa Cristina d'Aro li ha volgut rendir homenatge amb una interpretació dels artistes Montserrat Martí, Carlos Cosias i Víctor Carbajo.

Amb motiu del centenari del naixement de la soprano greco estatunidenca, Maria Callas, la cantant més famosa d'òpera de la postguerra, aquest cap de setmana, Santa Cristina d'Aro ha obert les portes de l'Espai Ridaura per recordar a aquesta estrella.

L'homenatge, doncs, ha estat a càrrec de la soprano Montserrat Martí Caballé i del tenor Carlos Cosias, acompanyats pel pianista i compositor Víctor Carbajo.

Així, durant l'acte, s'ha transmès la passió la intensitat i la dedicació que Maria Callas va aportar al món del cant i que la van convertir en una de les artistes més emblemàtiques i estimades.

Maria Callas, o "La Divina", tal com se la coneixia, era una cantant versàtil, el seu repertori anava des de l'òpera clàssica fins a les òperes de Verdi i Puccini, i combinava la tècnica de "bel canto" amb el talent dramàtic.

Amb tot, ara ja fa quasi mig segle de la mort de Callas, però la seva carrera artística, concretament les seves actuacions i enregistraments, continuen essent estudiades per a molts aficionats i professionals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura