El Concert de Nadal uneix les tres entitats musicals de Santa Cristina d'Aro

INTERVÉ: Tina Gorina, regidora de cultura 

Ja ho diuen, "la unió fa la força", i així ho han demostrat les entitats musicals de Santa Cristina d'Aro, unint-se per oferir un innovador Concert de Nadal, on a més de les corals de Santa Cecilia, Gospel d'Aro i l'Escola de Música del municipi, també hi han participat solistes convidats d'arreu del territori català, com Tina Gorina, Laura Obradors, Gina Reyné, Carles Ortiz o Alejandro Chelet, així com el pianista Stanislav Angelov.

Entre tots han aconseguit realitzar un tradicional concert des d'un punt de vista que no s'havia fet mai fins ara. A més, amb el mètode de taquilla inversa, el concert ha estat de caràcter solidari. Tots els donatius recaptats aniran destinats íntegrament a la Marató de TV3, que tot i ja haver-se celebrat, es poden seguir fent aportacions per una bona causa.

La cantada va iniciar-se amb les interpretacions individuals de cada agrupació municipal, seguida de les actuacions dels convidats. La vetllada nadalenca va finalitzar amb un cant conjunt que va fer aixecar tot el públic que va omplir l'Espai Ridaura. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura