Oberta la convocatòria per al II Premi Empordà de Novel·la

Oberta la convocatòria per al II Premi Empordà de Novel·la
La Bisbal d'Empordà

Data: 05/07/2018

La Bisbal ha obert la convocatòria per la segona edició del Premi Empordà de Novel·la. Les obres que hi optin han de ser rigorosament inèdites i escrites en català, amb una extensió mínima de 200 pagines. El termini límit per presentar-s’hi és fins el dia 5 de gener de 2019.

La iniciativa va néixer de la mà de l’editorial Edicions ºF 451 i de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la voluntat d’incentivar la participació tant de talents emergents, com d'escriptors en actiu.

Jordi Imaz, responsable de l’editorial i impulsor del projecte, volia cobrir aquest buit de concursos literaris a la comarca, ja que trobava necessari potenciar i facilitar l’aparició de nous escriptors. Enguany el projecte també compta amb la col·laboració de l'editorial Brau Edicions.

A la passada edició Sang Blava, de Josep Pastells, va obtenir el 1r premi. Se li va lliurar per Sant Jordi i la novel·la es va presentar en públic el passat 3 de juny, en el marc de la primera edició de la fira de llibres Indilletres.

Foto: Ajuntament de La Bisbal

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura