'Crosswinds', el nou disc de Xavier Calvet, es publica el 22 de març

'Crosswinds' és el títol del segon disc en solitari del compositor, cantant i guitarrista ganxó Xavier Calvet. El nou disc es publicarà aquesta primavera, concretament el 22 de març. Les discogràfiques BCore Disc i To Be Confirmed Produccions signen el nou treball d'un dels músics ànima del grup Bullit i precisament aquesta setmana han filtrat un petit avançament del nou disc.
 
Un crosswind és el vent que bufa perpendicular a la trajectòria d'algú. El nou disc parlarà precisament de la sensació de remar a contracorrent que les persones tenen en determinats moments de la seva vida. En aquest treball Xavier Calvet parteix de la seva pròpia història per fer un disc d'abast universal en el que examina a través d'11 temes les contradiccions de l'ànima humana i els estats d'ànim que provoquen.

'Crosswinds' aplega cançons positives que exploren estils com el folk, l'americana o el pop sense perdre l'estil propi que el músic ha sembrat en la seva trajectòria artística. Igual que 'Firebird' 'Crosswinds' s'ha enregistrat a Ultramarinos a Sant Feliu de Guíxols amb gairebé el mateix equip musical i tècnic. 

Calvet abans d'estrenar les cançons del nou disc té encara algun concert per oferir. Serà a principis de febrer al Festival Hivernacle de Vilafranca del Penedès i l'acompanyen al cartell Mishima i The New Raemon entre d'altres.

Els seguidors de Xavier Calvet es van poder acomiadar fa un parell de setmanes de la gira del primer disc en solitari 'Firebird' a casa, al local de l'Atzvara de Sant Feliu de Guíxols. Calvet ha tingut un 2018 carregat d'èxits professionals amb la seva estrena en solitari. Va actuar al Primavera Sound, a l'Auditori de Girona, al Jazz Cava de Vic i al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols fent de teloner del gran Jack Johnson.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura