Arriba la 19a edició del Concurs de Teatre Amateur

Aquest diumenge a les 6 de la tarda inicia una nova edició del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols, amb l'obra "Ovelles" de la companyia Els Passerells Teatre Estudi. Durant aquests mesos fins al març de l'any que ve, hi actuaran un total de 10 obres al Teatre Auditori Narcís Masferrer del municipi, sobre temàtiques molt variades i per a tots els gustos.

L'Agrupació Teatral Benet Escriba, engega una nova edició del Concurs de Teatre Amateur que tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols entre aquest mes d'octubre i el març de l'any que ve.

D'un total de 43 companyies i obres presentades, totes elles amateur i provinents d'arreu de Catalunya, se n'han seleccionat 10, sobre temàtiques molt variades i per a tots els gustos.

Al llarg d'aquests propers 6 mesos s'han programat 2 obres al mes, excepte al desembre que coincideix amb Els Pastorets, i al febrer que se celebra el carnaval i, per tant, només es podrà fer 1 obra durant aquests dos mesos.
Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l'Oficina de Turisme del municipi i també a taquilla una hora abans de la funció, amb un preu únic de 10 euros.

L'obra "Ovelles" de la companyia Els Passerells Teatre Estudi d'Alforja, iniciarà aquesta nova edició del Concurs de Teatre Amateur, aquest diumenge 8 d'octubre a les 6 de la tarda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura