El rock llatí de Maná encisa Cap Roig

El grup mexicà Maná va seduir el públic de Cap Roig amb un concert carregat d'èxits, temes que han arribat al número 1 de les llistes de tot el món. Amb més de 30 anys damunt dels escenaris aquest quartet mexicà va arrencar dempeus els privilegiats que des de l'auditori de Cap Roig van ballar i cantar els èxits de la carrera musical de Maná.

Des de Guadalajara i fins a la Costa Brava els mexicans van fer durant tota la nit referència a Catalunya, Barcelona, Girona i la Costa Brava. Boniques paraules pel barça, per les dones i la cultura catalana i fins i tot per la lluna que il·luminava la nit. 

El concert l'obria el tema 'Manda una señal' de l'àlbum 'Amar es combatir'. D'un tema del 2006 a un altre de l'any 92 com és 'Oye mi amor'  o el 'Corazon espinado' de l'àlbum 'Supernatural.

Fent honor als valors que han defensat al llarg de la seva carrera el cantant de Maná Fher Olvera va inisistir eb temes obertament polítics sobre el medi ambient amb el suport d'audiovisual.

Els músics de la banda van demostrar damunt l'escenari per què s'han guantat tantes vegades ser els número 1 de les llistes d'èxit i sobretot el reconeixement internacional del que poden presumir després de 30 anys. El guitarra César López i el baix Diego Calleros van vestir de rock una nit llatina en la que el bateria Alejandro González s'hi va lluir fent trontollar tot l'auditori amb un solo de més de 10 minuts. lliçons d'uns mestres que amb la veu i el lideratge de Fher Olvera han composat temes com 'Ángeles caídos', 'Mariposa traicionera', 'Labios compartidos', 'Te lloré un río' o les que tancaven el concert com 'En el muelle de San Blas', 'Clavado en un bar' o la darrera, 'Rayando el sol'.

Maná va fer ballar Cap Roig amb les seves balades i va fer saltar el públic amb un gènere rock llatí que defensen des del primer dels seus 10 discos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura