El pregoner de la Festa Major de Torroella sorprèn amb una versió dels Goigs de Sant Genís

El pregoner de la Festa Major de Sant Genís de Torroella de Montgrí, Jordi Plaja ha sorprès el públic amb una versió dels Goigs de Sant Genís. Plaja ha estat director durant molts anys de l'Institut Montgrí i enguany ha tingut l'honor d'anunciar oficialment l'inici de la festa major del seu municipi amb la complicitat del públic.

No hi ha Festa Major sense pregó i Torroella de Montgrí tot i que ja fa dies que s'ha donat el tret de sortida a les festes de la vil·la amb un munt d'activitats, aquest dimecres a la nit ha estat el torn del tradicional discurs oficial de tota festa popular.

En uns jardins de John Lennon a vessar de gent, asseguts a punt per al sopar popular, el públic va escoltar l'acte que enguany va anar a càrrec del pregoner Jordi Plaja i Aynier, director de l'Institut Montgrí durant molts anys. Plaja va apostar per un discurs original, més festiu, on va buscar la participació del públic per animar l'ambient. Plaja recordava com d'especial ha estat fer de pregoner tenint en compte que molts dels espectadors són o havien sigut alumnes de l'Institut.

Des de l'ajuntament reivindicaven el pregoner, vinculat al municipi amb la seva professió en el món de la docència, i la sorprenent versió que va fer dels Goigs de Sant Genís.

Tot seguit, es va fer el lliurament del premi del concurs de Cartells de la Festa Major. Un cop acabat l'acte, els assistents van poder gaudir del Sopar Popular organitzat pel Rugby Club Senglars i el consistori que va comptar amb l'actuació del grup Norai per amenitzar la festa amb havaneres i cançons marineres i amb el cremat a càrrec de la Penya Barcelonista.

La festa va seguir a l'espai de Barraques amb el concert d'Akoblats i de Despit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura