Santa Cristina redefineix la Festa Major

INTERVÉ: Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro està acabant de perfilar com serà la Festa Major 2020 al municipi, tot i que encara no es pot anunciar un programa d'actes definitiu perquè des de l'ajuntament veuen que les mesures dictades pel que fa a esdeveniments es modifiquen constantment.

Gran part de les activitats, agendades entre el 18 i el 26 de juliol, es duran a terme als exteriors de l'Espai Ridaura. Allà s'hi delimitarà una zona tancada amb entrada i sortida i s'hi faran els concerts i espectacles amb el públic assegut. Música i festa per a totes les edats: des d'animació infantil fins a concerts per a joves i gent gran. Alguns dels noms que ja s'avancen són Hotel Cochambre o la Principal de La Bisbal. Un dels punts de més incertesa ara mateix és la fira d'atraccions. El govern està amb converses amb els firaires i a l'expectativa de què s'hi podrà fer i què no.

Mentrestant, queden descartades les accions de caire més popular que havien de tenir lloc necessàriament als carrers i places de la vila. 

De moment, per anar fent boca, aquest divendres Santa Cristina anunciarà la proposta guanyadora del cartell de la Festa Major. El concurs es va tancar la setmana passada amb sis treballs inscrits. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura