Hombres G fa ballar Cap Roig a ritme de rock

Palafrugell

Data: 17/08/2018

Si tu gaudeixes, el públic també. Això és el que van demostrar Hombres G aquest dijous a Cap Roig fent posar dempeus el públic a ritme de rock and roll. 

La banda de Madrid va tornar a fer del festival casa seva i va oferir un espectacle canyero que no hi entén d'edats i que va unir  fins a tres generacions amb el llenguatge de la música. 

I és que amb més de tres dècades d'història, que van celebrar l'any passat amb la gira "30 años y un dia", el grup liderat per David Summers ha editat més de deu àlbums i ha actuat arreu del món demostrant que l'ADN dels vuitanta segueix sent una aposta guanyadora que fa aixecar el cul de la cadira. 

Combinant la música més canalla amb les balades ensucrades que són també marca de la casa, el quartet madrileny va oferir un concert generós on va entregar al públic els sempre reclamats grans hits de la seva carrera, com "Visite nuestro bar", "Suéltate el pelo" o "Devuélveme a mi chica". Temassos que han posat la banda sonora a les vides de milions de fans d'Espanya i Amèrica Llatina. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura