La colla 'Qui ens ha enredat' llegeix el pregó de Carnaval a Platja d'Aro

Amb motiu del Dijous Gras, els carnestoltes de Platja d'Aro han oficialitzat la lectura del pregó. Ho han fet al balcó de l'Ajuntament, sota la presència de la resta de colles locals i d'alguns veïns encuriosits.

Una pluja de confeti ha donat la benvinguda als carnestoltes d'enguany, a Platja d'Aro. Tal com marca la tradició, el Dijous Gras és el dia per efectuar la lectura del pregó. Són el rei i la reina els encarregats d'idear el contingut i posar veu al text, que aquest cop ha vingut marcat per una estirada d'orelles a l'àrea d'urbanisme.

Tot i això, l'esperit festiu no ha davallat i han estat moltes les colles, a més, de desenes de veïns que s'han apropat fins al consistori per no perdre's detall de l'acte.

Els integrants de la formació 'Qui ens ha enredat', titulars de la vara de la gresca, han estat els protagonistes de l'esdeveniment. Fa anys que participen en el carnaval i per molts és la gran festa de la localitat.

Platja d'Aro s'ha despertat aquest dijous a les cinc del matí amb xerinola per les principals vies del municipi, l'ha seguit al migdia la lectura del pregó i l'arrossada popular, per acabar a les sis de la tarda amb la plantada de carrosses de les colles locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura