La Rumb(A)nd tanca la 10a edició del Festival Rumb(A) Palamós

Palamós

Data: 30/07/2023

La Rumb(A)nd ha estat l'encarregada de tancar la 10a edició del festival Rumb(A). Un esdeveniment que s'ha consolidat a Palamós i que enguany ha programat cinc concerts on destaquen artistes com Maruja Limón i Arrels de Gràcia. A banda de la proposta per potenciar la rumba, aquest any el festival ha destacat per la sostenibilitat, ja que s'ha dut a terme 100% amb energia ecològica. 

El festival Rumb(A) Palamós ha clausurat la seva 10a edició. En total han estat cinc concerts durant el mes de juliol en diferents espais de la ciutat palamosina com el Parc del Convent dels Agustins, Plaça Catalunya i l'escenari del Passeig.

Els últims a actuar al festival ha estat la Rumb(A)nd Palamós, una formació creada especialment per actuar al Rumb(A). Un projecte que va néixer per recopilar diferents cançons i ajuntar diferents músics per crear un grup que es pogués identificar amb el festival.

Cançons com Lágrima, Pena Negra, Paraules d'amor o Volaré s'han pogut escoltar durant la nit. Un concert on el públic no ha parat de ballar durant al ritme dels cinc músics que han aconseguit fer entrar la rumba dins el cos de cada espectador.

En aquesta 10a edició, al Rumb(A) hi han actuat Maruja Limón, Arrels de Gràcia, Alaire i, pel dia Internacional de la Rumba, es va programar un escenari obert conduït per Fonso Castillo.

Enguany també destaca l'aposta per la sostenibilitat, ja que aquesta edició s'ha dut a terme 100% amb energia ecològica.

El festival és el primer que programa rumba catalana a la Costa Brava i vol portar la rumba als carrers de Palamós. Amb la seva 10a edició, el Rumb(A) ha demostrat ser un esdeveniment consolidat a la comarca, oferint l'espai que es mereix la música rumbera. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura