'El Cigala' clausura el Festival Ítaca amb el 15è aniversari de Lágrimas Negras

Palafrugell

Data: 08/07/2019

INTERVÉ: Fran Arnau, director del Festival Ítaca, Cultura i Acció

El Festival Ítaca ha posat punt i final a l'edició del 2019 a ritme de música cubana i amb la veu d'un dels mestres del flamenc actual, Diego 'El Cigala', a Calella de Palafrugell. El 'cantaor' va estar acompanyat pel piano de Jaime Calabuch, el contrabaix de Marco Niemietz i la percussió d'Israel Suárez 'Piraña', en una nit màgica que es va veure amenaçada per la pluja per moments.

Un dels instants més intensos va arribar amb la interpretació del tema 'Amar y vivir', una oda a la vida que va fer que el públic conectés amb el cantant fins al final de l'actuació. 

L'artista va interpretar temes que fusionen l'essència del flamenc més pur i les melodies cubanes per continuar amb el fil del cap de setmana de les Havaneres. La programació del cantant madrileny per la clausura del festival ha respost a la intenció de la direcció de buscar varietat dins una línia artística que tingués sentit al llarg del festival. 

El d' 'El Cigala' ha estat el concert que ha esgotat abans les 1.500 entrades disponibles de la Platja del Port Bo i ha posat d'aquesta manera el punt i final a una setena edició que ha buscat la diversitat.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura