Demà obre la Pista de Gel de Palafrugell

Palafrugell

Data: 19/12/2019

INTERVÉ: Joan Vigas, regidor de Promoció Econòmica de Palafrugell

Palafrugell està acabant d'enllestir els preparatius per inaugurar aquest divendres la pista de gel, que estarà oberta cada dia fins el 7 de gener, per tal que grans i petits gaudeixin una estona sobre patins.

Juntament amb la pista de gel es podrà gaudir de tot un ventall d’activitats totalment gratuïtes, per nens, joves i la família en general, com servei de bar, creperia, atraccions infantils i l'escenari per on passaran diversos espectacles i grups musicals.

La pista de gel, de 450 metres quadrats, va néixer d'una iniciativa de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell per dinamitzar la Plaça de Can Mario durant les festes l'any 2005. Sis anys més tard, al 2011, es va traslladar a La Bòbila, que segueix essent la seva ubicació actual. Després de 14 anys la pista segueix sent tot un atractiu. Els més joves esperen impacients any rere any, el moment de calçar-se els patins i posar-se damunt la superfície gelada. Enguany s'espera mantenir les xifres de l'edició anterior, que va voltar els 5500 patinadors. 

Més enllà de la pista de gel el municipi compta amb una programació nadalenca molt extensa, la majoria organitzada per l'associació de comerciants Oohxigen!, que inclou actes relacionats amb el món del comerç però també culturals i festius.

L'equip de govern aquestes festes s'ha marcat l'objectiu de promoure que la millor forma per aconseguir fer sortir els millors somriures de petits i grans és fent poble, tant acostant-se a la pista a patinar, com participant als esdeveniments del municipi i consumint al comerç de proximitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura