La Oreja de VanGogh deixa empremta al Porta Ferrada

La Oreja de Van Gogh va tornar a iluminar el Porta Ferrada quatre anys després. Són un dels grups més coneguts de l'esfera del rock espanyol i amb el seu últim disc Un susurro en la tormenta, la banda ha mostrat al públic el seu costat més íntim i personal gràcies a grans cançons com Abrázame, Durante la mirada i Te pareces tanto a mi.

El grup donostiarra va enganxar des del primer moment als assistents amb els temes Como un par de girasoles, seguit de cançons amb més energia com Verano i El último vals. I és que malgrat els seus 22 anys d'història, el grup no deixa de sorpendre als seguidors amb concerts que seran difícils d'oblidar tan a nivell de repertori com pel que fa a l'escenografia.

Al concert tampoc hi van faltar els clàssics del grup. Junt amb el nou àlbum, la banda de Leire, Pablo, Haritz, Xabi i Álvaro també va interpretar temes insignies com La Playa i Rosas. També van sonar cançons de la talla de Muñeca de trapo i Cometas por el cielo, tema molt oportú durant la nit de llàgrimes de Sant Llorenç.

Després de l’èxit de la Oreja, aquest cap de setmana pujaran a l’escenari el tribu a Queen God Save the Queen i el concert doble Pau Vallvé+El Petit de cal Eril.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura