Laura West guanya el New Talent La Santa 2021

INTERVÉ: Laura West, guanyadora del New Talent La Santa 2021

Laura West ha estat la guanyadora del New Talent La Santa 2021. La cantant s'ha fet amb la victòria en una gala final en la qual competien els tres finalistes escollits pel jurat, d'entre els més de 300 artistes que s'han presentat. Un premi de 1500 euros amb el el qual tindrà l'oportunitat de gravar un single amb el compositor i productor Dan Hammond.
 
Laura West ha competit amb Jabe's Feelings i Ciao Marina, els altres dos finalistes. Tots tres artistes amb gèneres musicals molt diferenciats que han posat molt difícil al jurat prendre una decisió final. La guanyadora, amb un estil a cavall entre el pop i l'electrònica se'ls ha posat a la butxaca, i ha sabut exprimir al màxim la seva proposta escènica. Per ella l'important és barrejar diferents gèneres i aconseguir un estil propi amb el qual es senti còmode sobre l'escenari, un estil que ha aconseguit a partir de molts referents musicals com Ariana Grande, però també d'altres.
 
La música l'ha acompanyat des de ben petita. Als tres anys ja va començar la seva formació musical amb piano clàssic i solfeig, va passar pel piano modern i finalment va acabar estudiant producció musical. Ara escriu música per ella, però també per altres artistes, i el New Talent La Santa 2021 li ha donat un petit impuls per seguir creixent encara més dins la indústria musical, un somni que anirà acompanyat de molta feina i moltes ganes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura