Can Mario presenta l'exposició Miró, Gaudí, Gomis. El sentit màgic de l'art

Palafrugell

Data: 22/07/2021

INTERVENEN: Àlex Susanna, Director d'Art de la Fundació Vila Casas; Marko Daniel, Director de la Fundació Joan Miró

Miró, Gaudí, Gomis. El sentit màgic de l'art. Aquest és el títol de l'exposició que s'inaugura aquesta setmana al Museu Can Mario de Palafrugell. Una mostra que posa de relleu les afinitats creatives de Miró i Gaudí a través d’una selecció d’escultures, ceràmiques i dibuixos de Joan Miró, que dialoguen amb les fotografies que Joaquim Gomis va fer de l’arquitectura de Gaudí. També s’exposen un conjunt de gravats que Miró va realitzar el 1979 com a homenatge a l’arquitecte.

Des de la Fundació Vila Casas estan molt satisfets de poder presentar aquesta exposició, a la que qualifiquen com la més important en tota la seva història.
 
La mostra ha estat coorganitzada amb la Fundació Joan Miró a partir del seu fons i comissariada per Teresa Montaner i Ester Ramos. Per la Fundació Joan Miró és un plaer poder col·laborar en aquesta exposició per tal de divulgar l’obra d’un artista tan important dins el panorama català.
 
Tres artistes units en un sol espai. Una exposició per gaudir i descobrir els punts d’unió entre Miró, Gaudí i Gomis. Es podrà visitar des del 25 de juliol fins el 28 de novembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura