El Mar dels Nens celebra la 26a edició consecutiva recuperant el format habitual

INTERVÉ: Pedro Torres, regidor de joventut 

El Mar dels Nens torna a omplir de nens i nenes el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro per 26a edició consecutiva. Enguany recupera l'essència que el caracteritzava, amb tot un seguit d'activitats fixes que passen des d'inflables, llits elàstics i rocòdroms, a cinema infantil, jocs virtuals i de punteria o ludoteca infantil.

En algunes jornades s'han organitzat activitats puntuals com concursos de ball, de dibuix i de pintura, així com espectacles de màgia o la visita de diversos personatges infantils, entre ells les mascotes familiars de Platja d'Aro, el Xalarí i la Xalarina.

Com a novetat, enguany s'ha creat un 'Espai de Lactància' amb servei de canviador, butaques, trones i microones, i aquest dimecres els infants amb necessitats especials han pogut gaudir de dues hores silencioses, adaptades acústicament i lumínicament.

Pel que fa a mesures sanitàries, s'ha reduït l'aforament al 50%, les activitats no poden aglutinar més de deu infants a la vegada, s'ha de dur posada la mascareta, i s'ha de presentar el certificat de vacunació per consumir al bar. 

La proposta, organitzada per la Unitat d'Infància de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, i gestionada per Soy La Fiesta, es pot visitar les tardes del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura