Spanish Brass s'emporta el Premi Espai Ter 2019

INTERVÉ:  Inda Soler Spanish Brass; Antoni Roviras Director Espai Ter

'Mediterranio' de Joan Manel Serrat és una de les peces que s'inclou en el projecte musical 'Mira si hem corregut terres' del quintet de metall valencià Spanish Brass que fins aquest dimecres s'ha estat enregistrant a l'Espai Ter. Aquest ha estat el projecte guanyador del Premi Espai Ter de música 2019 que ha recaigut en aquest grup del País Valencià que, en opinió de la crítica, és un dels millors del món. Es presenten com un quintet de cambra clàssic però que per la seva formació el seu ventall d'estils és molt divers el que els permet arribar en un públic més ampli. Amb més de 30 anys de trajectòria musical, 24 treballs discogràfics publicats i havent participat en els festivals més prestigiosos del món, Spanish Brass han estat escollits els guanyadors de la segona edició del Premi Espai Ter , un guardó que premia el caràcter innovador de la seva creació, que entronca la tradició amb la modernitat a través de l'aportació al grup de metalls del cantautor valencià Carles Dènia que s'ha sumat al projecte interpretant peces del repertori català i valencià.

L'enregistrament d'un CD a l'Espai Ter del qual se'n faran un miler de còpies és un dels ingredients del Premi Espai Ter. Un premi que vol esdevenir un centre de suport a la creació artística als Països Catalans i contribuir a l'enfortiment del teixit professional en l'àmbit de la música.

A banda de l'enregistrament del CD, l'altra moment important del Premi Espai Ter arribarà a la tardor quan es presentarà en exclusiva el dis. En concret el dia 5 d'octubre amb un concert en el mateix Espai Ter. 

Quan pràcticament ja s'està treballant en la tercera edició del premi, Spanish Brass es sumen a grup coral In Crescendo que l'any passat van ser els guanyadors de la primera edició d'aquest certamen musical.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura