Palamós es planteja que el centre cultural La Gorga aculli programació cinematogràfica

Palamós

Data: 02/11/2022

Palamós es planteja que el centre cultural La Gorga aculli programació cinematogràfica, després del tancament del cinema Arinco. Tot i això, l'alcalde, Lluís Puig, remarca que no seria de manera estable, ja que l'edifici centenari està molt sol·licitat i si fan moltes activitats. El batlle veu difícil que es reobri el cinema si la situació econòmica no millora.

Després que l'únic cinema de Palamós, l'Arinco, hagi abaixat persianes, l'Ajuntament del municipi lamenta la decisió, però asseguren que si no disminueixen els costos energètics, és inviable que una altra empresa o entitat es faci càrrec de la gestió. Arinco ha tancat per tercera vegada en cinc anys, aquesta última l'empresa gestora no ha vist viable el projecte a causa de la situació econòmica.

Segons l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, la solució immediata perquè els veïns i veïnes puguin continuar gaudint de la pantalla gran és que el centre cultural La Gorga aculli projeccions. Assegura, però que és impossible que sigui de manera regular com a l'Arinco, ja que el teatre la Gorga té sempre l'agenda ben plena d'activitats. També caldrà estudiar qui gestionarà la programació cinematogràfica a La Gorga.

Actualment el centre cultural ja compte amb la iniciativa "cine xic", que són projeccions mensuals de pel·lícules infantils en català. També s'hi troba el Cicle Gaudí, amb projeccions normalment cada últim dijous de mes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura