Platja d'Aro celebra l'inici de la Festa Major

Intervenen: Josep Amat, regidor de cultura; Pedro Torres, regidor de joventut

Així acabava el pregó de la Comissió de Festes del Urbanització Dalmau que donava el tret de sortida a la Festa Major de Platja d’Aro. Des del dia 11 fins al 15 d’agost, el municipi viurà la seva festa local amb una trentena d’activitats a diferents indrets del nucli urbà. D’activitats n’hi haurà de tots els tipus: visites guiades, espectacles d’animació infantil i diversos concerts que ofereixen una programació per a totes les edats. Precisament els concerts són el gran atractiu d’aquest any, ja que són esdeveniments d’un format més gran i permeten recuperar amb prudència la normalitat.

A banda de les tradicionals havaneres i les sardanes, els dos grans concerts són el de Buhos (divendres 13 a les 22:30) i el de Els Amics de les Arts (dissabte 14 22:30), els dos amb les localitats exhaurides.

La inauguració de les festes la van fer els veïns de la Urbanització Dalmau, que van repassar els seus 40 anys història i les activitats que organitzen en la seva Festa Major. També se’ls hi va entregar un estendard on cada any s’hi apuntarà el nom dels pregoners.

En aquesta Festa Major, els joves també hi tenen un paper protagonista. L’Àrea de joventut va agafar el relleu al pregó inicial amb el concurs d’habilitats artístiques “Tu de què vas!”, on el jovent de Platja d’Aro va poder mostrar tot el seu talent. El concurs va tenir una gran rebuda entre la població amb més de 25 propostes que, a causa de les restriccions en els horaris, des de l’organització van haver d’escollir les 13 finalistes. El concurs volia que  el jovent adoptés un paper actiu a la festa

Des del concurs també van voler fomentar els valors de la igualtat entre la joventut. Com a tot concurs hi va haver guanyadors. El tercer premi va ser per Germán Chocero, el segon per Genni i Aleks Locksmith i les guanyadores van ser Ainhoa i Arianna Pina. El premi local se’l va endur Pau Llensa.

D’aquesta manera va quedar inaugurada la Festa Major de Platja d’Aro, amb l’objectiu de fer gaudir els seus ciutadans de la festa local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura