Celebració del Dia de les Esquadres 2023 a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro

Aquest matí, l'Espai Ridaura ha acollit l’acte de celebració del Dia de les Esquadres 2023 de l’ABP BE – Sant Feliu de Guíxols amb parlaments, actuacions musicals i reconeixements.

L'any 1997 s'instaurà per Decret de la Generalitat el "Dia dels Mossos d'Esquadra", que posteriorment esdevingué el "Dia de les Esquadres", amb la voluntat de marcar el caràcter històric del Cos i recordar els seus orígens als inicis del segle 18 XVIII , finalitzada la guerra de Successió.

L'escenari per acollir aquesta celebració, va estar l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. Tot plegat, la jornada ha resultat un acte de profund caràcter institucional i carregat d'emoció. Amb una gran diversitat d'assistents i el Cos de Mossos d'Esquadra al complet.

L'acte és obert per a tothom i hi pot assistir societat civil i també altres professionals de sectors que treballen en xarxa amb el Cos de Mossos d'Esquadra. Com poden ser, per exemple, agents rurals, bombers o professionals sanitaris. Francesc Cardús, Cap de l'ABP Baix Empordà - Sant Feliu i Mosso d'Esquadra des de fa 35 anys, aprofita per agraïr públicament l'assistència i per donar les gràcies a tota la xarxa de professionals que fan possible la coordinació i treball en equip. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura