El Black Music Festival tornarà a fer parada a l'Espai Ter aquest 2022

El Black Music Festival aquest 2022 portarà a l'Espai Ter una de les veus afroamericanes més rellevants de l'actual escena de jazz, blues i funk.

Es tracta de la cantant Gisele Jackson, una artista que va iniciar la seva carrera en l'àmbit del soul clàssic i va saltar a la palestra quan Ray Charles la va incorporar a la seva banda.

Nascuda a Baltimore, Gisele Jackson ha fet gires per Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica, i ha cantat als clubs més importants dels EUA. Fins i tot, ha actuat en cerimònies de Hollywood i en actes com la presa de possessió del president Bill Clinton.

A l'Espai Ter i en el context del Black Music Festival hi actuarà en companyia dels Shu Shu's Trio, banda formada per destacats músics del jazz, el blues, el funk de l'escena actual, amb una dècada d'experiència i amb col·laboradors de la talla de Ray Gelato i Sharon Jones, entre d'altres.

El concert tindrà lloc el divendres 18 de març a les 20.30 h i les entrades ja estan a la venda.

Aquesta serà l'única actuació del Festival que esdevindrà al Baix Empordà. La resta tindran lloc a La Mirona de Salt, a l'Auditori de Girona i a l'Atrium Viladecans. Passaran per aquests escenaris artistes com ZOO, Morgan, ZAZ o Cory Wong.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura