'Literatura als aparadors' de Santa Cristina d'Aro

Els establiments de Santa Cristina d'Aro capturen les paraules de Joana Raspall, Joan-Salvat, Josep Fornés o Pere Calders. Grans escriptors de la literatura catalana, la seva destresa amb la ploma es pot apreciar als vitralls de les botigues del municipi. 

Hi participen una seixantena de negocis
Sota el títol 'Literatura als aparadors', la campanya ha aglutinat la participació d'una seixantena de negocis, des de perruqueries, bars o estancs. 

Els versos més populars han estat els de Mercè Rodoreda. I és que la guardonada amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes de 1980, va passar els últims anys de la seva vida a Romanyà de la Selva.

La campanya finalitzarà el 23 de maig
Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, es va donar el tret de sortida a la iniciativa, la qual ha donat ales literàries als vianants i als clients encuriosits. Els versos romandran als vitralls dels establiments fins al 23 de maig, encara que des del consistori preveuen repetir la campanya l'any que ve.

Xarxa de Ciutats Educadores
Santa Cristina d'Aro forma part de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines. Després de conèixer el projecte de la ciutat de Balaguer, el municipi va voler tirar endavant la campanya amb l'objectiu de promoure entre la ciutadania la literatura catalana. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura