Centenars de nens i nenes desfilen a la rua infantil de Palamós

Com si fossin fills dels 80 Ruth Mini Fever i Pol Cool han encapçalat la rua infantil de Palamós, que aquest Dijous Gras ha tret centenars de nens i nenes al carrer per gaudir de la festa, des de llars d'infants, passant per les escoles o els centres de dansa. Les Incombustibles, reines 2020 del carnaval de Palamós, han agafat les regnes de l'esdeveniment i han organitzat un taller de complements de carnaval de la nau dels 50 metres amb tots els escolars. Les famílies, per la seva banda, s'han encarregat de les disfresses dels més petits. 

Les colles locals, enfilades dalt de les seves carrosses, han acompanyat les escoles amb la seva música. Tampoc hi han faltat la reina del carnaval, Nina Night Fever i el Carnestoltes Kin Cool, que han fet d'amfitrions de la rua infantil 2020.  

L'acte d'aquest dijous s'ha acabat amb una festa a l'estenedor de xarxes a càrrec de la colla els Destronats. La jornada carnavalesca a Palamós ha seguit amb la visita dels reis a les escoles, el ball infantil a la nau dels 50 metres i la segona edició de la ruta gastronòmica "Menja't el carnaval".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura