Neix Brava Arts Weekend, un nou format d’esdeveniment cultural a la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/02/2024

L'esdeveniment, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de març coincidint amb Setmana Santa, reunirà més d'una vintena d'artistes i creadors de disciplines diverses amb un denominador comú: la passió compartida per explorar nous formats artístics. L'objectiu és donar visibilitat a les creacions artístiques que es couen a la fàbrica de creació de la Costa Brava: des de talents emergents fins a artistes ben consolidats. Tot plegat desestacionalitzant la programació cultural centrada en els festivals d'estiu.

La fàbrica de creació Brava! de la Bisbal d'Empordà proposa un nou format d'esdeveniment cultural: Brava Arts Weekend (També dit amb les sigles com el BAW!) que coincidirà amb la Setmana Santa els dies 30 i 31 de març de 2024. L'esdeveniment reunirà més d'una vintena d'artistes i creadors de disciplines diverses amb un denominador comú: la passió compartida per explorar nous formats artístics. A grans trets, tot el que s'hi ha programat serà una estrena, un nou format o part d'un procés creatiu.

El cartell inclou actuacions musicals molt diverses i originals. Amb propostes que fusionen la música, la tecnologia i la creativitat. Fins a la música d'estils més tradicionals i purs com un indie. Un passeig de propostes on també s'hi veurà la primera participació del prestigiós festival Mutek a la Costa Brava. I molts artistes més que es troben detallats en la seva programació.

BAW! També comptarà amb sorprenents instal·lacions i espectacles visuals i diferents formats d'obres. Com la d'Alzueta Gallery, incondicional de Brava!, que se sumarà novament a l'esdeveniment amb una exposició col·lectiva amb els artistes que han passat la residència de la fàbrica de creació de la Bisbal d'Empordà.

El diumenge s'hi afegiran les propostes familiars amb un vermut musical jazzístic. Sense faltar també sessions de ball i discjòqueis.

Nacha Delpiano, directora artística de Brava!, ha remarcat que BAW!, barreja l'essència d'un festival, l'alegria d'una festa i la diversitat d'un mercat d'art. Amb l'objectiu de donar visibilitat a les creacions artístiques que es couen a la fàbrica de creació de la Costa Brava: des de talents emergents fins a artistes ben consolidats. Tot plegat desestacionalitzant la programació cultural centrada en els festivals d'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura