Sacsejada a la Fira de Vins i Caves de Catalunya que es farà a Palafrugell

Palafrugell

Data: 13/07/2018

Intervé: Martí Sabrià, Gerent Grup Costa Brava Centre

Sacsejada a la Fira de Vins i Caves de Catalunya que en la seva 38ena edició canviarà Pals per Palafrugell. L'Associació d'Hotelers i Restauradors Costa Brava Centre recupera la vella aspiració de fer rotativa la fira i aposta per vincular cultura, gastronomia i vi amb la vila de Josep Pla com escenari on maridar aquests tres conceptes el primer cap de setmana de setembre.

Amb 38 edicions a l'esquena la fira és tot un referent en el món vitivinícola català. La idea de la organització era donar un nou impuls a l'esdeveniment. S'ha escollit canviar el pati de Ca la Pruna de Pals per la Plaça de Can Mario de Pals.

Aquest emplaçament garanteix la vinculació entre suro i vi, i a més vincular la fira amb l'art, a través de la Fundació Vila Casas i la Bienal Xavier Miserachs.

Col·laboració de Cuina de l'Empordanet


Una altra novetat important és que s'impulsa la vessant gastronòmica amb tastets a càrrec dels 19 restaurants de la Cuina de l'Empordanet.

La DO Empordà serà la protagonista de la fira acompanyada d'algunes DO catalanes. Cada any visiten la fira més de 5.000 persones
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura