Nova edició de Xics Gastronòmics a la Masia Bas de Platja d'Aro

Intervenen: Pilar Ferrero, regidora de benestar social, salut i administració electrònica; Julio Basulto, dietista-nutricionista

La Masia Bas de Platja d'Aro acollia una nova edició del Xics Gastronòmics. El Xics és un festival destinat a fomentar els millors hàbits de la gastronomia infantil per aconseguir una bona alimentació pels més petits de la casa. Els encarregats d'introduir l'acte van ser l'alcalde de la ciutat i la regidora de benestar social, que van remarcar el compromís del consistori amb la celebració del festival i la importància d'una bona nutrició.

L'acte va comptar amb la presència del dietista-nutricionista Julio Basulto i el pediatre Carlos Casabona. Durant la seva ponència, Basulto va parlar de com havia de ser l'alimentació dels nadons els primers anys de vida, tractant temes com l'alletament matern i la importància de no marcar uns horaris en les dietes. També va fer referència al paper dels pares i la importància d'estar al costat dels fills durant la seva alimentació, fomentant els bons hàbits i vetllant per una bona nutrició.

Després de la xerrada, Basulto va resoldre els dubtes dels assistents oferint possibles solucions a les preguntes que sorgeixen en el dia a dia. Per la seva part, Casabona va presentar el nou joc de taula El món als teus peus, que vol conscienciar sobre la importància de no desaprofitar l'aigua.
D'aquesta manera, el Xics remarcava la importància dels bons hàbits a nivell de la nutrició i la sostenibilitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura