El Concert d'Any Nou a Santa Cristina d'Aro aplega 250 assistents

Santa Cristina d'Aro

Data: 09/01/2023

L'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro va escenificar aquest dissabte al vespre el tradicional concert d'any nou. El repertori farcit de valsos i polques fou interpretat pel cor i l'orquestra Harmonia.

Una de les operetes més divertides del compositor austríac Johan Straus II, titulada 'el ratpenat' fou l'encarregada d'emetre la primera puntada del concert d'any nou a Santa Cristina d'Aro. Hi van participar més d'una setantena de músics del cor i l'orquestra Harmonia, amb els valsos vienesos com a principal atractiu.

Fa tres anys que es celebra aquesta trobada al municipi i, amb el pas del temps, ha anat guanyant popularitat. De fet, el 2020 es van registrar 130 assistents, mentre que enguany han estat 250. L'Espai Ridaura, en aquest sentit, ha omplert el 80% de les seves butaques.

Sota la batuta del director Francesc Llongueres, s'han interpretat valsos vienesos, però també marxes, nadales arranjades i polques, com Pizzacato Polka de Johan Strauss.

L'esdeveniment s'ha realitzat aquest dissabte a les set del vespre. Ha volgut rememorar el concert que cada principi d'any es celebra a Viena, que segueixen milions d'espectadors d'arreu del món.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura