10a edició de les Jornades Fotogràfiques a la Masia Bas

De divendres a diumenge, la Masia Bas de Platja d'Aro ha estat la seu de les Jornades Fotogràfiques, organitzades per la Biblioteca i l'Associació Fotogràfica Educant la Mirada. Per aquesta desena edició, el tema central ha estat la "Fotografia en transformació" i han analitzat cap a on evolucionarà la fotografia amb les noves intel·ligències artificials. Una edició que ha comptat amb més de 150 assistents entre les diferents sessions. Això demostra que després de deu anys consecutius, l'esdeveniment s'ha consolidat a Platja d'Aro com a punt d'aprenentatge de la cultura fotogràfica.

El fotògraf de casaments Víctor Lax,  el fotoperiodista Tino Soriano,  el professor Hugo Rodríguez i la directora de fotografia Maysun han estat alguns dels ponents de la 10a edició de les Jornades Fotogràfiques a la Masia Bas. Tots ells han parlat del futur de la fotografia des de camps molt diferents. 

Unes jornades on bona part dels assistents no són professionals, sinó que són aficionats a la fotografia. 

És per això que més enllà de conceptes teòrics, el que més crida l'atenció són les experiències personals de cada professional. Saber com han actuat en cada moment o com la intuició pot provocar una gran fotografia és el que més atrau als participants. Unes jornades on alguns fotògrafs han volgut ressaltar el pes històric del fotoperiodisme.

També es donen consells a l'hora de pensar com produir cada fotografia, de la mateixa manera que sorgeixen debats que acaben enriquint a l'audiència, però també als ponents. 

Unes jornades fotogràfiques que el que volen és anar una mica més enllà de la tècnica i que els mateixos professionals creuen que són necessàries. 

Una 10a edició de les jornades fotogràfiques que ha omplert de públic cadascuna de les sessions, demostrant el fort interès que hi ha per la cultura fotogràfica. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura