El Culturefest omplirà de cultura i oci el Collet del 2 al 12 d'agost

Neix a la Costa Brava i en concret a Calonge i Sant Antoni un nou festival, el Culturefest, La Brava. Del 2 al 12 d'agost se celebrarà al paratge del Collet la primera edició d'aquest esdeveniment d'oci cultural dirigit al públic familiar. Organitzat per l'empresa La Brava Beer i l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni el Culturefest programarà durant 11 dies activitats d'oci cultural en diferents espais dins del Collet. Hi haurà un espai gastronòmic amb foodtrucks, un escenari per la programació musical, un espai de tallers i activitats dinàmiques que volen fer participar al públic del festival, un espai infantil i una zona de descans. L'ecologia també serà present dins dels diferents espais amb materials reciclats i propostes d'activitats, així com l'art en forma de performances o exposicions.

Entre algunes de les activitats d'oci que s'han anunciat hi ha un room escape, un simulador de Fòrmula 1 o la final del concurs de vídeos submarins Red Costa Brava.

Sobre la programació musical es reserven encara els noms dels artistes encarregats de musicar el festival però asseguren que seran músics catalans i emergents. Aquests ocuparan un dels espais musicals del Collet, el segon serà amenitzat musicalment per  una emissora de ràdio nacional amb qui estan acabant de tancar l'acord. 

La Diputació de Girona també dóna suport econòmic en aquest nou festival assegurant que mantenen la voluntat de potenciar Girona com a terra de festivals.

De fet el Culturefest és una iniciativa de l'empresa privada La Brava Beer però és possible gràcies primer a la bona entesa amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni però també a les imprescindibles sinergies, acords i convenis que s'han fet amb moltes entitats diferents que treballeen al territori i que ompliran la programació del nou festival, des de l'espai infantil, tallers, programació musical i totes les activitats diàries programades.

Els organitzadors preveuen que passin pel festival més de 25 mil persones en aquesta primera edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura