L'Ítaca recupera la batalla de galls amb Mazoni i Montefusco al ring

L'Ítaca recupera la batalla de galls amb Mazoni i Montefusco al ring
Gualta

Data: 04/06/2018

El festival Ítaca va recuperar el format de la 'Batalla de Galls' estrenat fa tres edicions que consisteix en un acarament musical entre dues figures destacades de l'escena actual. En aquesta edició van tenir l'honor de saltar al 'corral' de la plaça de l'Església de Gualta un bisbalenc Mazoni, i un vell conegut de l'escena indie, Enric Montefusco, ànima de Standstill.

Va ser dissabte i en horari familiar, quan els dos cantants van fer una aturada en els seus projectes personals per enfrontar-se cara a cara sobre l'escenari i dialogar musicalment, repassant temes de les seves trajectòries i reinventant-se plegats en una trobada única i irrepetible.

Més concerts el proper cap de setmana

Les actuacions del Festival Ítaca no s'aturen i aquest divendres programa al Castell Gala Dalí de Púbol el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés, que ja ha esgotat les entrades. I dissabte, a Pals, pujaran a l'escenari d´Ítacaels components de Blaumut, amb un 75% de les entrades venudes a dia d'avui.

El festival, que es va posar en marxa a finals de maig amb la 6a Pujada al Castell del Montgrí, ha arrancat amb molta força ja que totes les activitats programades fins ara han exhaurit les entrades a la venda.

Foto: Ítaca

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura