Primera edició d'hivern del festival FITM

INTERVÉ: Enric Món, Cantant de Medusa Box // Art Beltran, Organitzador del FITM

S'està celebrant la primera edició d'hivern del Festival Internacional del Teatre Mundial a la Bisbal d'Empordà. Durant cinc dissabtes, del 9 de gener al 6 de febrer a les 20 h de la tarda, el teatre obre les portes per oferir un programa que conté diversos gèneres musicals.

El darrer dissabte, la mallorquina Maria Jaume va presidir l'escenari estrenant així el seu nou disc: "Fins a maig no revisc". Amb el seu personal estil indie-folk i la seva veu dolça davant d'un públic assegut de manera excepcional en el mateix escenari.

Ja fa anys que es celebra l'edició d'estiu del festival i enguany dobla la seva proposta per mostrar així el seu compromís amb la cultura al municipi i amb l'escena musical independent. A causa de les mesures sanitàries derivades de la pandèmia i el consegüent confinament municipal, serà exclusivament per al públic bisbalenc.

A causa de la situació actual, els artistes no seran del panorama internacional sinó nacional. Així i tot s'ofereix un cartell eclèctic i divers tant amb artistes emergents com veterans: noms com Jaume Arnella & Carles Belda, Medusa Box així com La Ludwig Band, desfilaran per l'escenari de l'emblemàtic equipament bisbalenc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura