Flors i Violes passat per aigua però amb gran participació

Palafrugell

Data: 03/05/2021

El Flors i Violes 2021 ha vingut acompanyat d'una pandèmia i a més, s'ha topat amb una bona dosi de pluja. Tot i això, el festival de decoració floral i d'actuacions musicals s'ha readaptat als contratemps sorgits i ha celebrat la 12a edició del 30 al 2 de maig.

Reubiació dels concerts
Per tal d'adaptar la programació a les mesures sanitàries i a l'aixopluc de la pluja, els 17 espais decorats amb motius florals s'han estès al centre de Palafrugell, mentre que els concerts s'han reubicat a la Bòbila, a Els Ametllers i al Pavelló Poliesportiu.

Una trobada que aposta pel talent jove
El calibre dels artistes ha mantingut però, l'essència de les anteriors edicions. Així doncs, cantautors emergents s'han fusionat amb creadors consolidats, tals com Judit Neddermann o Ramon Mirabet. Els més menuts de la casa també han trobat un espai en el festival amb les actuacions del Pot Petit o Yldor Llach.

Bona afluència de públic
Durant tot el cap de setmana, Palafrugell ha esdevingut un entorn festiu amb ganes de recuperar sensacions prepandèmiques.

Pel que fa als representants polítics municipals, el missatge ha estat unitari: contents de poder celebrar l'edició i amb esperances d'una major reobertura per l'any que ve.

La festivitat ha recuperat el recorregut floral ubicat als carrers de la vila i, un cop més, s'ha consolidat entre la població, ja que la majoria de concerts presentaven totes les entrades exhaurides. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura