Palafrugell es refresca amb la Festa Major

Palafrugell

Data: 23/07/2022

Els concerts, la fira i altres activitats com la Fresca Major van ser les protagonistes de la setmana a Palafrugell. La Festa Major va tornar la música als carrers de la ciutat, recuperant l'ambient festiu dels anys anteriors i amb l'objectiu de què els palafrugellencs poguessin gaudir de la seva festa.

La festa es va apoderar de Palafrugell durant tota la setmana gràcies a la Festa Major 2022. Set dies que van omplir de música i riures els carrers de la ciutat on la gent va poder ballar i saltar amb les diferents activitats programades. La Fresca Major va ser un dels plats forts de dissabte, que malgrat que s'ha celebrat només dos anys, la festa de l'aigua s'ha convertit en una cita marcada per les entitats i els palafrugellencs.

Amb el DJ Kharloss Selektah a la música, la ruta va passar per avingudes i carrers del nucli de Palafrugell, on des del carrer i els balcons, la ciutat es va convertir en un camp de batalla aquàtica fins a arribar a la Plaça de l'Ajuntament. Petits i grans van treure les pistoles d'aigua de casa i van seguir el camió on es disparava contra tot i tothom, refrescant a la població durant la tarda de festa.

La Fresca Major va ser un dels molts esdeveniments a la localitat. La ciutat va recuperar la fira i va poder gaudir dels concerts al Teatre Municipal. També van tornar les barraques a la Travessia Rosa Laviña amb la presència de grups com The Tyets, Mafalda i Marcel i Júlia, que van mantenir viva la festa durant tota la nit. Unes ganes que la població tenia guardades durant molt temps.

El que és diferencial de la Festa Major palafrugellenca és la implicació de les diferents entitats que s'encarreguen d'organitzar la programació. És per això que des del consistori es mostren satisfets que la festa local sigui organitzada pel poble i que els veïns s'hi sentin identificats.

Amb música i rauxa, Palafrugell va poder gaudir d'una setmana intensa on entre els ciutadans només es respirava festa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura