Portes obertes al Museu Can Mario de Palafrugell en motiu del Dia Internacional de l'Art

Palafrugell

Data: 06/09/2020

La Fundació Vila ha commemorat el Dia Internacional de l’Art amb una jornada de portes obertes al Museu Can Mario de Palafrugell. Es tracta d’una celebració que s’havia de fer el passat mes d’abril, però que es va veure obligada a suspendre’s  a causa de la covid-19.

Durant tot el cap de setmana aquelles persones interessades a visitar el Museu Can Mario de Palafrugell ho han pogut fer de manera gratuïta. El centre s’ha volgut sumar a la iniciativa promoguda pel Bòlit Girona, en la qual diferents equipaments de les comarques  gironines han celebrat el Dia Internacional de l’Art oferint visites, activitats i entrades sense cap cost.

Enguany la jornada ha arribat amb retard, ja que s’hauria d’haver celebrat a l’abril. Fa sis mesos els equipaments no van poder obrir a causa de la pandèmia del coronavirus, però si que ho han pogut fer ara, adaptant-se a les mesures de seguretat establertes.

En el cas de Can Mario, mascareta obligatòria, aforaments limitats i neteja de mans en cadascun dels racons. Unes mesures que els visitants han seguit al peu de la lletra. Pel que fa al principal reclam del centre, l’exposició de Josep Clarà, un dels grans escultors catalans del segle XX, que molts han pogut descobrir de més a prop en el marc d’aquestes jornades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura