Albert Guinovart i Erika Grimaldi reten homenatge a Victòria dels Àngels

En el marc de la 43a edició del Festival de Torroella, el pianista Albert Guinovart i la soprano Erika Grimaldi, han dedicat un concert homenatge a la mítica soprano, Victòria dels Àngels, amb motiu del centenari del seu naixement i la seva relació amb el festival, la qual va actuar fins a 4 ocasions durant els anys 80.

El pianista Albert Guinovart i la soprano Erika Grimaldi, han dedicat un concert per retre homenatge a la llegendària soprano, Victòria dels Àngels, amb motiu del centenari del seu naixement i que s'emmarca dins de la 43a edició del Festival de Torroella.

La relació de Victòria dels Àngels amb el Festival de Torroella es remunta als inicis del festival, durant els anys 80, en que va actuar fins a 4 ocasions, concretament el 1984 amb un recital de Lied, mélodie francesa i cançó catalana acompanyada al piano per Miguel Zanetti, i va tornar-hi en les edicions de 1987, 1988 i 1989.

D'altra banda, Albert Guinovart, va ser l'últim pianista acompanyant de la mítica soprano, el qual va tocar per primera vegada en el Festival de Torroella en un concert d'alumnes dels cursos d'interpretació musical que organitzava el Festival el mateix any que va debutar Victòria dels Àngels, l'estiu de 1984.

La parella ha interpretat un programa inspirat en les peces més emblemàtiques de la trajectòria de Victòria i que ha captivat a tot el públic de l'Espai Ter.

A més del concert homenatge, l'Espai Ter acull una petita exposició dedicada a Victòria dels Àngels, que repassa la relació que va tenir amb el Festival de Torroella, amb fotografies dels seus concerts, objectes personals i altres documents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura