L’empresa empordanesa Can Bech guanya dos premis internacionals Superior Taste Award

L’empresa empordanesa Can Bech guanya dos premis internacionals Superior Taste Award
Fontanilles

Data: 26/06/2019

L’empresa de conserves de fruita i verdura Premium Can Bech (Fontanilles) va recollir dos premis Superior Taste Awards, a la gala d’entrega dels guardons gastronòmics atorgats per l’International Taste & Quality Institute de Brussel·les.

Els dos productes guardonats i reconeguts pel Taste Institute per les seves excel·lents qualitats organolèptiques són els maridatges d’autor per a formatges Just for cheese i la Planxa d’ànec Moulard desossat.

D’una banda, les salses dolces per a maridar amb formatges Just for cheese van guanyar un Superior Taste Awards pel seu format giftbox, que inclou una degustació de les cinc salses en terrines de 30g cada una. Aquestes salses Just for cheese estan elaborades a partir d’una combinació d’ingredients especialment seleccionats per a maridar amb cada un dels cinc grans grups de formatges.

D’altra banda, Can Bech va rebre un segon reconeixement per un dels seus productes de la marca GBech 4ª gamma, adreçada al sector professional de la restauració i l’hoteleria. El producte guardonat va ser la Planxa d’ànec Moulard desossat, producte inclòs dins el seu catàleg de carns confitades al buit i a baixa temperatura.

Aquests premis són certificats pel Taste Institute de Brussel·les, entitat reconeguda com a líder mundial en l’avaluació i certificació d’aliments i begudes per al consumidor final.

El jurat que forma els estrictes tastos d’avaluació està compost per professionals independents, reconeguts xefs i sommeliers de prestigioses associacions culinàries europees. Aquests són escollits per la seva llarga experiència en avaluacions gustatives, i alhora també són reconeguts per altres institucions rellevants com Le Guide Michelin o Gault & Millau.

Els membres del jurat són els qui s’encarreguen d’avaluar i qualificar els diferents productes presentats, seguint un enfoc sistemàtic basat en el mètode internacional de l’anàlisi sensorial hedònic. Així doncs, cada producte s’analitza d’acord a un estricte protocol que garanteix la màxima objectivitat, i que es basa en cinc aspectes claus de qualitat organolèptica: la primera impressió, l’aspecte visual, l’olor, el gust i la textura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura