El Mercat del Brunyol comença amb una brunyolada a la plaça Salvador Espriu

El Mercat del Brunyol comença amb una brunyolada a la plaça Salvador Espriu
Un any més arriba a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols el Mercat del Brunyol (divendres 19 i el dissabte 20 d'abril de 2019-Plaça Monestir), amb una activitat prèvia la tarda del dijous 18 a la plaça Salvador Espriu. Serà l'ocasió de celebrar un grapat d'activitats gastronòmiques, lúdiques i artesanals.

Aquest Mercat és ja una fira molt consolidada, amb més de quinze anys de recorregut i indispensable per qui vulgui menjar brunyols, sobretot els triangulars, típics de la ciutat.

Enguany hi haurà a Sant Feliu de Guíxols un mercat d'artesania, gastronomia, moda i una selecció de food-trucks per a tots els gustos a part de nombroses activitats que van des de concerts fins a mostres de diferents tipus, passant per espais infantils, demostracions d'oficis, tallers varis i evidentment, molts brunyols.

A més s’han programat diverses activitats paral.leles que complementen aquest esdeveniment: la primera activitat serà a Vilartagues (pl Salvador Espriu) el dia 18 d'abril, amb una festa popular amb brunyolada i xocolatada, i a més hi haurà animació infantil amb Som la Festa i música amb el grup ConCuerdas de Rumba i DJ, junt amb altres activitats. 

Ja els dies 19 i 20 d'abril, a la plaça del Monestir, seu del Mercat del Brunyol, els assistents al Mercat podran gaudir d'un tastet de 4 brunyols i 1 xarrup de ratafia o licor Brunet per només 3€.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura