La Reina i el Carnestoltes de Palamós ja tenen el poder

Palamós

Data: 07/02/2024

La Reina i el Carnestoltes de Palamós, la Cris&Love i Toni Hendrix  ja tenen el poder al municipi. Ahir van alçar la veu des del balcó del balcó de l'Ajuntament per fer saber a tothom quins són els manaments a seguir durant aquest carnaval 2024. Amb la Vesprà es va donar el tret de sortida oficial al Carnaval de Palamós 2024.

Després de la calçotada a l'estenedor de xarxes a càrrec de l'Associació Kins20 la gresca i la disbauxa es va desplaçar a davant de l'Ajuntament de Palamós. El pendó de carnaval va tornar al balcó del consistori per representar a totes les colles de la vila. La reina i el rei Carnestoltes, la Cris&Love i Toni Hendrix van llegir els seus manaments a la Vesprà en els quals van assegurar que serà un regnat de pau i molt d'amor i van mostrar la il·lusió per afrontar aquests pròxims dies de festa de Carnaval. També van destacar i repassar alguns dels actes de la programació passant per la Despertà d'aquest divendres, per la Grandiosa Rua de Carnaval o la fi de festa a l'estenedor de xarxes.
Després de la lectura de manaments i de penjar el pendó, la Vesprà va acabar amb un sopar de colles a la Nau dels 50 metres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura