Begur celebrarà una Cantada d'Havaneres molt especial

Begur

Data: 08/08/2023

Mireia Pagès

El pròxim dissabte, 12 d'agost, Begur celebrarà el 44è aniversari de la tradicional i icònica Cantada d'Havaneres, en la qual es farà el lliurament dels XVI Premis 2/4. Els grups Peix Fregit i Port Bo de Palafrugell seran els protagonistes de la vetllada. 

Begur celebra el pròxim dissabte una Cantada d'Havaneres molt especial. Els grups Peix Fregit i Port Bo de Palafrugell seran els protagonistes d'un dels esdeveniments musicals estiuencs amb més trajectòria i solera arreu del territori.

Se celebrarà a la plaça Esteve i Cruañas a partir de les 22.30 h. Ho farà, a més, amb una novetat molt important. I és que en el marc de la 44a edició d'aquest esdeveniment es farà el lliurament dels XVI Premis 2/4, que enguany han reconegut al begurenc Ricard Balil Forgas. Ricard ha deixat per a futures generacions un material molt valuós sobre l'havanera i el cant de taverna que sense la seva tasca hauria quedat en l’oblit. 

Cal destacar que un any més la Cantada d’Havaneres de Begur també tindrà un component solidari. I és que totes les donacions que es facin durant la trobada es destinaran íntegrament a la fundació #PelsValents i a l’Hospital Pediàtric de Sant Joan de Déu per a la investigació mèdica del càncer infantil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura