El trompetista italià Enrico Rava actua a Torroella de Montgrí

Una vegada donat per finalitzat el Festival de Jazz L’Estartit, els organitzadors van voler donar un últim tastet al seu fidel públic oferint el concert d’una gran aposta del món del jazz com és Enrico Rava.

El músic italià més reconegut arreu del món, considerat una llegenda viva, va començar  tocant el piano i el trombó abans de passar-se finalment a la trompeta després de veure un concert del que ha estat la seva gran inspiració, Miles Davis. A més d’haver  tocat varis instruments, al llarg de la seva trajectoria musical també s’ha atrevit amb tota mena d’estils, des del free jazz fins al jazz ortodox, passant fins i tot per l’electrònica. 

Aquest festival enguany és el 5è any que es celebra i en aquesta cinquena edició han comptat amb idíl·lics escenaris com són la platja de l’Estartit per tots els seus concerts i finalment, l’Hotel Molí del Mig, que és el lloc on s’ha portat a terme aquest meravellós concert. 

Aquesta era la primera vegada que l’hotel en qüestió acollia un concert del festival però tan els organitzadors com els propietaris aposten per aconseguir a partir d’aquest espectacle que això pugui tenir una contiuÏtat i s’hi puguin seguir oferint més activitats conjuntes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura