El prestigiós pianista Juan Pérez Floristán actua al Festival de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí

Data: 03/08/2022

El Festival de Torroella de Montgrí acull aquest dijous l'actuació de Juan Pérez Floristán. El pianista s'ha consagrat com un dels joves músics més descatacts de la seva generació i, en els últims anys, ha obtingut reconeguts premis de caràcter internacional.

S'ha alçat amb el primer premi en els concursos de piano de Tel Aviv, Santander, Berlín i Sevilla. Amb tan sols 29 anys, Juan Pérez Floristán s'ha consegrat com un dels músics més prometadors de la seva generació, a través d'un repertori que abasta des de peces de Mozart fins a Crumb. 

El seu talent l'han fet palès de nombroses gires arreu del món amb parades al Royal Albert Hall, la Filarmonia de Sant Petersburg o el Teatre La Fenice de Venècia. Aquest dijous, en concert, debutarà al Festival de Torroella de Montgrí, on interpretarà obres de Chopin, Liszt, Wagner i Shubert. Serà una funció de més d'una hora, a l'Auditori Espai Ter, i actualment, queden poques entrades a la venda

El Festival va arrencar el 14 de juliol, i ha organitzat per l'edició d'enguany unes 40 actuacions. Hi passaran grans figures de la música classica, amb l'espectacle de clausura de Collegium 1704 el 21 d'agost. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura