La Biblioteca de Santa Cristina d'Aro presenta dues obres de joves autors locals

La Biblioteca de Santa Cristina d'Aro ha acollit la presentació de llibres de joves autors locals per fer realitat l'oportunitat de donar a conèixer les publicacions de dos autors cristinencs que han publicat aquest darrer any les seves obres.

Per una banda, es va presentar l'obra "Kintsugi. Las memorias de Alice" d'Albert Gamundi. L'Albert, destaca per la seva trajectòria literària amb tres llibres publicats en paper i diverses publicacions en línia. Amb aquesta darrera obra considerada per l'autor com un drama romàntic, podem veure reflectits temes socials d'actualitat com l'assetjament escolar, la violència de gènere o la sexualitat dins del col·lectiu LGTBI.
Altrament, tot i dedicar-s'hi a l'escriptura, també té una altra feina, ja que com comparteix a continuació, és un món complicat. Així i tot, ell continua treballant les dues facetes.

En segon lloc, l'Arnau Granolleras presentava un relat titulat 1900? Que sota la premissa dels viatges interdimensionals posarà de manifest les aventures d'un grup de joves en un món alternatiu. Com a curiositat de la inspiració de Granolleras, la història sorgeix d'un somni. Una tècnica que fa aprofitar la imaginació de l'Arnau al màxim.

Ambdos autors es mostren molt agraïts amb l'oportunitat que els brinda el municipi i la col·laboració de la Bibilioteca per fer realitat aquesta presentació.

Finalment, cal destacar que la jornada va comptar amb un format molt dinàmic com a presentació de les obres. Ja que les bibliotecàries, van preparar un seguit de preguntes per interactuar amb els autors, i alhora, amb les respostes d'ells, s'obria debat amb preguntes del públic. Tota una tarda de literatura local i de quilòmetre zero que va emplenar la Casa de Cultura de Santa Cristina d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura