Més de 600 gimnastes participen en el Gran Premium Platja d'Aro

Des de dimecres i fins aquest diumenge més de 600 gimnastes participen en el Gran Premium Platja d'Aro, organitzat per l'associació sociocultural esportiva Aliança. En aquest torneig internacional de gimnàstica rítmica que acull el Palau d'Esports municipal hi ha equips d'una trentena de països.

Les gimnastes de la categoria prebenjamí del club Aliança gimnàstica rítmica de Platja d'Aro mostren la seva exhibició acompanyades de música al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. Són campiones de Catalunya i es troben entre les deu millors de tot l'Estat en la seva categoria. I és que només cal observar-les com aclaparen les mirades amb els seus moviments creatius i treballats .

En total hi ha una quarantena d'alumnes de l'entitat del municipi que participen en aquest torneig internacional per mostrar tot l'esforç i treball d'aquesta temporada, que els serveix també per preparar-se per altres competicions. Es tracta del Gran Premium Platja d'Aro. En total hi participen més de 600 persones i de més de 30 països.

Des de l'Ajuntament valoren esdeveniments com aquests que mouen a tanta gent per promoure i practicar l'esport.

L'entitat compta amb unes 150 gimnastes. A l'estiu organitzen campus amb diferents tipus de disciplines de gimnàstica rítmica perquè les gimnastes puguin conèixer aquest esport i al setembre tornarà a arrencar la nova temporada i les competicions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura