La Creu Roja de Sant Feliu celebra la desena edició del Concurs Literari de la Gent Gran

INTERVÉ: Jordi Roca, president de Creu Roja de Sant Feliu de Guíxols

La caseta damunt l'arbre, d'Antonio Comas, com a premi literari; Pensaments positius, de Quimeta Serra, com a premi emotiu; i Cant a la Terra, d'Agustí Codina, com a premi poètic. Aquests han estat els guardonats amb el primer premi de la desena edició del Concurs Literari per a Gent Gran de Sant Feliu de Guíxols, que organitza la Creu Roja amb col·laboració de l'Ajuntament. 

També han rebut un premi els segons classificats de cada categoria, Juan Mora, Margarita Cervera i Albert Tauler. En total s'havien presentat un total de 34 escrits literaris.

Enguany per celebrar els 10 anys del concurs, la jornada s'ha realitzat a la seu de la Creu Roja, on tots els assistents es senten 'com a casa'.

L'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha aprofitat el desè aniversari de l'esdeveniment per agrair la tasca imprescindible dels voluntaris i voluntàries a la ciutat.

A l'acte hi ha assistit també la directora del Departament de Cultura a Girona, Carmen Renero, que ha agraït la participació de la gent gran de la ciutat en nom de la nova consellera Mariàngela Vilallonga. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura