Així es creen els nadons reborn

La Milagros és una artista amateur de bebès reborn. Uns ninots hiperrealistes que s'utilitzen en teràpies per demències de la vellesa o transtorns infantils com l'autisme. Des de casa seva a La Bisbal crea aquests nadons, com ella els anomena, com a 'hobby'. Una de les seves creacions , en Jordi, s'utilitza a la residència d'avis Zoilo Feliu  de la capital comarcal.

Fer un bebè reborn és una tasca complicada i requereix paciència i precisió. La Milagros compra els components dels ninots en botigues especialitzades per internet i després els dóna 'vida' a través de la pintura. Utilitza pintures i dissolvents especials que emulen les taques i venes dels nadons.

La Milagros va entrar en aquest món per casualitat. Un dia curiosejant per interent va veure un d'aquests bebès i es va pensar que era real. Quan va veure que era un ninot, sorpresa, es va interessar pel tema i va començar a buscar tutorials i a fer cursos fins  que s'hi ha ben aficionat.

La Milagros no es dedica professionalment a fer ninots i quan en té masses els sorteja tot demanant només el cost de confecció. Un cost que no és past barat, ja que un ninot d'aquests pot arribar a costar fins a 500 euros

De tant en tant fa la prova de treure'ls a passejar pel mercat de la Bisbal i la gent queda ben sorpresa quan descobreix que no és pas el seu net sinó un ninot hiperrealista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura