Més de 3 mil persones a la Festa del Cinema a Platja d'Aro

INTERVÉ: Toni Gutiérrez, encarregat dels Ocine Platja d'Aro

Anar al cinema per menys de 3 euros ha sigut possible aquesta setmana gràcies a una nova edició de la Festa del Cine. Més de 3 mil persones han gaudit d'aquesta promoció a Platja d'Aro que es fa dues vegades a l'any, a principis de juny i a la tardor

Dilluns van passar pels Ocine de Platja d'Aro gairebé un miler de persones quan un dilluns normal la xifra d'espectadors és d'un centenar. Dimarts més de 1.100 persones i aquest dimecres unes 1.500. Justament el dimecres que la festa del cine ha coincidit amb el dia de l'espectador la promoció ha aconseguit doblar el nombre d'entrades venudes.

A la cartellera pel·lícules per tots els gustos i edats, des de la taquillera 'Vengadores', el musical sobre Elton John 'Rocketman', l'espanyola 'Lo dejo cuando quiera', 'Pokémon: detective Pikachu' o l'estrena de Disney 'Aladdin', la més consumida en aquesta Festa del Cinema.

La Festa del Cinema va néixer amb l'objectiu de reconnectar els espectadors amb els cinemes. Qui s'hagi perdut la promoció haurà d'esperar a la propera tardor quan de nou es podrà anar al cinema per 2 euros amb 90 cèntims.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura