Els centres culturals ja estan a punt pel dissabte de Cap butaca buida

La iniciativa "Cap Butaca lliure" va néixer amb l'objectiu de convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. Pel dissabte 16 de març s'han proposat exhaurir les localitats de totes les funcions que es facin als teatres catalans. Al Baix Empordà, els diferents equipaments culturals valoren positivament la iniciativa.

16 de març. Aquesta és la data que la iniciativa "Cap butaca buida" ha triat per omplir tots els teatres d'arreu de Catalunya. L'objectiu és exhaurir totes les localitats dels diferents equipaments culturals per potenciar les arts escèniques al país.

A l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, aquesta data els ha coincidit amb el SOC Festival, un esdeveniment que reunirà una desena de companyies de tota Catalunya. Una tercera edició del festival que ja compta amb una bona rebuda i que té un gran poder d'atracció cap al públic juvenil.

Un altre dels equipaments culturals de la comarca és el Centre Fraternal de Palafrugell. Per aquest dissabte, ells han programat la primera obra de teatre al centre: Un Tal Quixot, de Marcel Tomàs i Toni Escribano.

En aquests moments, han aconseguit vendre la meitat de localitats per l'obra.

És per això que confien que en aquests últims dies la venda d'entrades agafi un impuls.

L'Espai Ter és un equipament públic, mentre que el Fraternal és un centre privat, però amb un fons semipúblic. Tots dos veuen amb bona rebuda el projecte de Cap Butaca Buida.

Un dia, el d'aquest dissabte, que ha de permetre fer valdre la feina de les companyies i les programacions de cada centre cultural de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura