Platja d'Aro té la seva pròpia mona, d'en Xalarí i la Xalarina

Molts nens i nenes coneixen les mascotes de turisme familiar de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Són en Xalarí i la Xalarina, i es deixen veure al llarg de l'any en diferents activitats del municipi. Enguany, per segon any consecutiu, aquestes dues mascotes s'han convertit en mona de Pasqua.


Castell-Platja d'Aro i S'Agaró té mona pròpia per regalar als petits i petites del municipi. Concretament és aquesta que veieu en pantalla. La figureta de xocolata representa en Xalarí i la Xalarina, que són les mascotes de turisme familiar del poble. Aquest va ser un encàrrec que va fer l'Ajuntament a les pastisseries locals La Formentera de Platja d'Aro, i La Ibicenca de S'Agaró, per poder sortejar-la a través de les xarxes socials. Per participar en el concurs, es podia fer en tres pàgines d'Instagram diferents. Concretament a @menutsgirona,  @escapadaambnens i  @familyplanes.

Els guanyadors la podran recollir a l'Oficina de Turisme fins al mateix dia de Pasqua, l'1 d'abril, però si algú altre que no ha aconseguit fer-se amb una d'aquestes mones hi està interessat, vist l'èxit i la sol·licitud de vàries persones, La Formentera i La Ibicenca han decidit fer-ne algun exemplar més que es pot comprar a les pastisseries.

Aquest és el segon any que el Xalarí i la Xalarina s'han convertit en figuretes de xocolata. És una acció que es va posar en marxa l'any passat per promocionar el turisme del municipi que va ser un èxit i que enguany han repetit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura